Ispuni odgovarajuće podatke i potpuno besplatno zaprimi 30-dnevnu testnu karticu. Tvoji podaci su zaštićeni- nećemo ih proslijeđivati! Tvoji podaci su zaštićeni- nećemo ih proslijeđivati!

Prilikom naručivanja testne kartice ne obavezuješ se na kupnju! Nakon isteka roka korištenja testne kartice možeš se odlučiti za kupnju godišnje članske kartice.

*Upis telefonskog broja nije obvezan.

Što je Restaurant Club??

Restaurant Club Vam nudi mrežu pogodnosti koja uključuje više od 200 restorana u Sloveniji i Hrvatskoj. Sa Premium članskom karticom, imate pravo na popuste do čak 25% na hranu te piće.

Kako koristiti karticu??

Vrlo jednostavno - nazoveš restoran, rezerviraš stol i naznaniš da si član Restaurant Cluba. Kod plaćanja računa predočiš svoju Restaurant Club karticu i račun će biti puuuuuuuuuuuuno manji. Kartica vrijedi za skupine do 12 osoba!

Gdje koristiti karticu??

U Restaurant Club mreži je više od 200 najboljih restorana u Sloveniji i Hrvatskoj. Novi restorani redovito nadopunjuju mrežu.

U čemu je tajna??

Nema je! Tvoja Premium Restaurant Club članska kartica nema skrivenih ograničenja. Možeš je koristiti neograničeno puta u bilo kojem od uključenih restorana. Popuste pomoću jedne kartice može koristiti i cijela skupina ljudi (do 12 osoba).