FESTIVAL OKUSA 2013 – VOLONTERI

 

Zagreb, 14.08.2013

 

Festival Okusa traži volontere voljne pridružiti se organizaciji Festivala Okusa 2013, međunarodnog festivala koji se održava na području Hrvatske i Slovenije.
Hrvatski festival održava se u periodu od 10.9.-24.9.2013 u cijeloj Hrvatskoj na više od 100 lokacija. Sudjelovanje i rad na festivalu omogućuje volonterima iznimnu priliku druženja s poznatim ličnostima iz javnog života i ugošćavanja diplomata i konzula iz stranih ambasada te također i druge uvažene ličnosti iz poslovnog segmenta. Volontiranjem se osim same edukacija i stjecanja iskustva rada na velikim događanjima stvaraju mnogi novi kontakti s vlasnicima poznatih hrvatskih restorana i kuharima te omogućuje uvid u samu srž rad organizacija i ugostiteljskih objekata, hotela i barova.

 

Rad i iskustvo dobiveno na događajima velikih razmjera s tendencijom cikličkog održavanja može biti odskočna daska u zaposlenju i izvrstan način za nadogradnju životopisa, kao i upoznavanje novih ljudi i kreiranje novih kontakata kako tuzemnih tako i inozemnih kojih u poslovnom svijetu nikad nije dovoljno.

 

Ovo je također jedinstvena prilika za sudjelovanje na najvećem gastronomskom događaju na ovom području. Osim svega navedenog i dobre zabave, volontiranje na Festivalu Okusa 2013 omogućava i mnoge druge pogodnosti, kao što je druženje s VIP gostima festivala, pristup svim aktivnostima i svakako nova iskustva za vaše istraživačko nepce.

 

Pravo na prijavu imaju osobe starije od 18 godina te organizator volonterima osigurava sve potrebno za rad i prehranu za vrijeme rada dok ostale moguće troškove pokrivaju sami volonteri. Očekuje se od volontera veća vremenska dostupnost za vrijeme trajanja festivala izrazito za vrijeme održavanja extravagantnih večeri ili nacionalnih dana.

 

Segmenti rada volontera:

  • Organizacija
  • PR
  • Kontrola i evidencija
  • Distribucija
  • Domaćin na extravagantnim večerima
  • Animator i koordinator nacionalnih večeri
  • Koordinacija humanitarne akcije
  • Pomoć u komunikaciji s medijima