FESTIVAL OKUSA 2013 – GURMANSKI DOGAĐAJ GODINE

 

Zagreb, 26.7.2013

 

Manje od pet dana nas dijeli od početka Festivala Okusa®, regionalnog projekta koji naglasak stavlja na istinskog ljubitelja hrane i pića. Tijekom festivala, koji će se održati od 10.- 24. rujna u Hrvatskoj te od 24. rujna do 8. listopada u Sloveniji, svi gurmani moći će uživati u preko 300 restorana i ugostiteljskih objekata diljem regije te iskušati razne okuse i upoznati nove kulture. Lokacije Festivala Okusa® velikim dijelom čine objekti Restaurant Club mreže, ali i druge pridružene lokacije. Festivalska ulaznica za 2 osobe iznosi 50,00 kuna u pretprodaji, a zanimljivo je da vrijedi za neograničen broj korištenja i svih 28 dana Festivala Okusa® u Hrvatskoj i Sloveniji. Ulaznica vam otvara vrata ozbiljnih popusta, koji uključuju i do 25% popusta ili čak do 50% na posebne festivalske menije.

 

Uz brojne medijske partnere koji su prepoznali vrijednost Festivala, poput T-portala, Lidera, Storyja, Prvog Radija, od danas službenim medijskim pokroviteljima pridružila i Hrvatska izvještajna novinska agencija – HINA, na čijim ćete stranicama dnevno moći pratiti sve vezano za festival.

 

Festival organizira Restaurant Club koji okuplja gurmane željne kvalitetne hrane i voljne eksperimentiranja okusima; među počasnim članovima tako nalazimo ambasadore, konzule, političare, menadžere, ugledne predstavnike stranih država i slavne osobe. Restaurant Club sadrži mrežu preko 250 restorana, pubova, vinoteka i hotela u Alpe Adria regiji, gdje članovi uz predočenje članske kartice ostvaruju do 25% popusta na hranu i piće te mnoge druge usluge, a tijekom festivala kartica RC-a moći će se primjenjivati kao festivalska ulaznica.

 

 

Osim izvrsne hrane i pića, putem nacionalnih dana kroz gastronomiju stranih zemalja upoznati ćete nove običaje i educirati se o samim zemljama. Festival Okusa također uključuje menije koji će gostima predstaviti vrhunsku ponudu sudjelujućih restorana, a biti će omogućeni po pristupačnijim festivalskim cijenama sa do 50% popusta. Na festivalu će prisustvovati vrhunski kuhari, domaći i strani, koji će osigurati iznimnu kvalitetu i prvoklasno iskustvo dok će se tijekom Festivala svi uključeni objekti potruditi kako bi vam ponudili jedinstvena kulinarska remek-djela i oduševili Vas. Cilj najvećeg gurmanskog festivala je da svima omogući mogućnost za istraživanje i isprobavanje novih stvari: još uvijek nepoznatih restorana i njihovih kuhara, kao i vina te drugih gurmanskih proizvoda. Festival sadrži i humanitarni karakter jer prodajom svake ulaznice dio novaca odlazi u humanitarne svrhe. Same ulaznice možete naručiti u pretprodaji po povoljnijoj cijeni preko web portala http://www.festivalokusa.hr/, a sve dodatne informacije potražite na našim web i Facebook stranicama: http://www.restaurantclub.hr/, https://www.facebook.com/rccro.

 

Puno gurmanskih užitaka želi vam
vaš Restaurant Club