JESTE LI ODUVIJEK PITALI ŠTO SE DOGODI KADA SE TRADICIONALNA HRANA HEDONISTIČKI SPOJI SA MODERNOM, SUVREMENOM?

 

Ljubljana, 07.06.2013

 

Restoran Atrium je pun iznenađenja. To je sveobuhvatan pojam, koji mami okusne pupoljke i brine za izvrstan osjećaj u ugodnoj atmosferi. Smješten na rubu Ljubljane, gdje je sve sporije, čini idealno mjesto za sve istraživače okusa i gurmanske avanturiste.

 

Osvježena jela s dozom sezone brzo će vas zadiviti. A la carte Restoran Atrium pruža harmoniju okusa, oblika, boja i svega što uzrokuje da zatvorite oči i sa ugodom zamrmljate »mmmmm…..«. Na jelovniku se nalaze samo maštovite gurmanske kreacije.

 

À la carte Restoran Atrium – izabrani okusi

 

Primarni značaj u pripremi jelovnika je iznad samih očekivanja gostiju te razumijevanja suvremenih trendova. Okuse koji ostavljaju trag dugo nakon što napustite restoran ne omogućava samo dizajn jelovnika već i dizajn samih jela koje kušate. Na jelovniku ćete također pronaći jela kao što su domaći rustikalni pršut, dinja Confit u maslinovom ulju, krepka goveđa juha s tjesteninom i juha od povrća, "La paella": punjena pileća bedra s chorizo kobasicama, šafran riža s kozicama i prženim povrćem te slatki grijeh, koji su nazvali trio bobica: jagodni poljubac, sorbet i jagodna krema... Beskonačno koketiranje s jelima prate fina vina.

 

Udobnost, mir i gurmanski užitak...

 

Kuhinja nije samo kuhanje, kuhinja je putovanje, promicanje kulture, promicanje menija s drugačijim pristupom što gostima potiče osjećaje. Hrana je puna malih priča, prožimanja okusa, kojih su tvorci okusa Atrium restorana itekako svjesni. Inspirirani kulinarskim kreacijama inspiraciju crpe iz prirode, iz istinske radosti kuhanja. Konceptualni dizajneri à la carte restorana Andrej Krenker, Jure Lenarčič i Robi Leban pobrinuti će se da vas u bilo koje doba godine na tanjurima dočeka nešto doista posebno. Želite li stvoriti nezaboravno iskustvo koje nadilazi vaša očekivanja, ovom prilikom, također ste pozvani da doživite kulturu, usluge i kušate našu hranu.

 

Link: http://www.hotel.mons.si/sl-si/dining/restaurant-atrium-a-la-carte.htm
Radno vrijeme: od ponedeljka do subote od 18.00 do 22.00. Restoran je zatvoren nedjeljom i praznicima.

Glavni kuhar: Boštjan Kokalj
Prosječna cijena obroka: 12,50€
Vina kuće: Čok, Malvazija, Movia, Vila Marija, Merlot,…
Gosti lako mogu parkirati na parkiralištu Hotela Mons – 90 minuta besplatno.
U hotelu je dostupan Wi-fi Internet.

 

Za dodatne informacije lako se obratite na e-mail: [email protected] ili telefon: 01 700 02 700.
Naslov:
Hotel Mons d.o.o.
Restavracija Atrium
Pot za Brdom 4
1000 Ljubljana
Slovenija
[email protected]
+ 386 (0)1 47 02 700