NOVA PRODAJNA MJESTA – CLAIRE'S CHOCOLATERIE I NATURA EKO-ETNO

 

Zagreb, 17.4.2013

 

CLAIRE'S CHOCOLATERIE

 

Rapsodija tamnih, mliječnih i bijelih čokoladnih okusa!

 

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novo prodajno mjesto Restaurant Cluba! Claire's Chocolaterie u samome srcu Zagreba, Tkalčićevoj ulici, omogućiti će Vam nabavu novog Gurmanskog Vodiča za 2013. godinu. Sam Gurmanski Vodič dati će Vam uvid u najboljih 350 gastro lokacija u regiji te će Vam predstaviti najbolje objekte iz pojedine kategorije pokrivajući cijelu Hrvatsku uz poseban izbor iz Slovenije te zanimljivih područja Austrije i Italije. Najbolji od njih dobili su i jednu do tri Restaurant Club vilice koje odražavaju mišljenje struke i korisnika. Također, upoznati će Vas i sa pogodnostima koje Vam omogućava članstvo u Restaurant Clubu, a koje idu i do 25% a'la carte popusta u restoranima i hotelima.

 

Čokoladarnica koja Vam uvijek stoji na raspolaganju i pruža sladak kada Vam život priredi „gorak okus“! Nudeći tamnu, mliječnu i bijelu čokoladu različitih postotaka kakaovca, neobičnih oblika i čudesnih sastojaka te bogat izbor prefinih pralina s više od trideset različitih okusa (bademi, lješnjaci, chilli, karamela, pistacija, lavanda, kava, šumsko voće, marakuja, marcipan, cimet, orah, naranča, limeta, sol, šampanjac, tartufi...) ispunjavaju najjače težnje svih osjetila! Nudeći luksuzne bombonjere, čokolade personalizirane za vjenčanja, čokolade prilagođene posebnim privatnim i poslovnim prilikama i sve to uz mogučnost „graviranja“ imena primatelja nudimo idealan poklon za sve prilike! Za potpuni gurmanski užitak, Claire's Chocolaterie nudi veliku ponudu renomiranih istarskih maslinovih ulja, probrana vina, šampanjce, likere stranih i domaćih proizvođača, tartufe i proizvode od tartufa. Ovom cjelokupnom ponudom Claire's Chocolaterie nudi užitak u harmoniji okusa, čaroliji mirisa i vizualno originalnim čokoladnim oblicima!

 

Svestrane delicije čokoladarnice mogu se degustirati na Zageb Wine Gourment Weekendu koji se održava 19. i 20. travnja u prostorima Glipoteke HAZU na kojemu ćemo predstaviti sve pojedinosti i pogodnosti Restaurant Cluba i restaurana koje Restaurant Club obuhvaća. Također, njihovi proizvodi moći će se pronaći i unutar Restoraunt Club shopa. Stoga, pozivamo Vas na Zagreb Wine Gourment Weekend da doživite rapsodiju čokoladnih okusa te se oduševite Claire's Chocolateriom kao što smo se oduševili i mi!

 

 

NATURA EKO-ETNO – ČUVAR TRADICIJE I BAŠTINE HRVATSKE

 

Na prvom katu moderno poslovnog trgovačkog centra Green Gold smjestio se izložbeno-prodajni salon Natura Eko-Etno gdje se na jednom mjestu mogu naći najbolji brendirani autohtoni proizvodi iz cijele Hrvatske, ali također može se i saznati sve o ruralno turističkim ljepotama i destinacijama naše zemlje.

 

RestaurantClub neovisan je projekt koji želi izdvojiti i promovirati najbolje restorane, te svojim vjernim članovima i korisnicima pružiti kvalitetnu uslugu i ugodan doživljaj uživanja u hrani i piću.

 

Upravo iz tog razloga, ponosni smo predstaviti novootvoreni izložbeno-prodajni salon Natura Eko – Etno koji je svojim raznovrsnim autohtonim proizvodima čuvar Hrvatske tradicije. Natura Eko – Etno postala je čuvar baštine Hrvatske, a bogatstvo kulture, raznolikost domaćih i tradicijskih proizvoda u NaturaEko-Etno prepoznate suka ovrijednosti koje treba posebno njegovati i dati im priliku i mjesto da se sačuvaju od zaborava.Tradicionalni okusi i mirisi domaćih proizvoda koji se šire po ovom salonu, u hrvatsku metropolu donijeli su miris mora, polja i slavonskih ravnica. Veliki dio bogate ponude čine brojne delicije po recepturama naših starih poput raznih slastica, kolača, alkoholnih i bezalkoholnih pića.

 

U ovoj novootvorenoj bezvremenskoj trgovini također možete pronaći velik izbor unikatnih, ručno izrađenih suvenira i tradicionalnog nakita koji je još uvijek moderan. Osim toga u ovih 100 četvornih metara najbolji proizvodi iz svih krajeva Hrvatske dobili su priliku predstaviti ono najbolje od stoljetne tradicije Hrvatske. Tako se po prvi puta autohtoni, tradicionalni, domaći proizvodi iz svih krajeva Hrvatske, mogu naći na jednom mjestu. Sve su to redom najbolji brendirani proizvodi koji su svojom kvalitetom i načinom izrade postali prepoznatljivi na tržištu.Natura Eko-Etno savršeno je mjesto za one koji žele bolje upoznati tradiciju svih krajeva Hrvatske te za sebe odabrati najbolje, domaće izvorne proizvode.

 

Stoga, valja napomenuti da u salonu Natura Eko – Etno možete uz sve delicije i proizvode gore navedene pronaći i novo izdanje Gurmanskog vodiča za 2013. godinu u koji je uvršteno 350 gastro-lokacija želja nam je predstaviti najbolje gurmanske objekte na području cijele Hrvatske, uz poseban izbor najboljih gastro-lokacija iz Slovenije, Austrije i Italije, te omogućiti svojim članovima pogodnosti koje sežu i do 25% a'lacarte popusta u restoranima i hotelima.