ZAGREB WINE GOURMET WEEKEND UZ MIONETTO I RESTAURANT CLUB!

 

Zagreb, 15.4.2013

 

Drage gurmanke & gurmani, Zagreb Wine Gourmet Weekend je pred vratima!

 

Krajem slijedećeg tjedna, 19. i 20. travnja, stiže nam jedan od većih festivala vina i gastronomije u regiji - Zagreb Wine Gourmet Weekend 2013. Odvojite par trenutaka za njegovanje osjetila okusa i mirisa širokim izborom vina i delicija, u prostorima Gliptoteke HAZU.

 

U Restaurant Club loungeu se možete opustiti i upoznati s najboljim gastro lokacijama u regiji prelistavanjem novog izdanja Gurmanskog vodiča 2013. u koji je uvršteno 350 gastro-lokacija iz regije. Vodič predstavlja najbolje objekte iz pojedine kategorije te pokriva cijelu Hrvatsku uz poseban izbor najboljih iz Slovenije te zanimljivijih područja Austrije i Italije. Najbolji od najboljih dobili su i jednu do tri Restaurant Club vilice, kao simbol kvalitete i mišljenje struke i korisnika. Upoznajte se i s pogodnostima za članove Restaurant Cluba, koje idu i do 25% a'la carte popusta u restoranima i hotelima.

 

S ponosom vam predstavljamo i Mionetto, vinariju osnovanu davne 1887. god. u talijanskom Valdobbiadeneu, poznatom centru regije Prosecco. Mionetto proizvodi nadaleko poznata i omiljena pjenušava vina vrhunskih karakteristika i pitkosti. Od najboljeg vam donosimo samo najbolje i stoga ćete se upoznati s ekskluzivnom MO linijom prosecca, koju čine Sergio, Prosecco D.O.C. Treviso i Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. pohranjene u buteljama nagrađivanog dizajna koja brižno čuva sve čari pjenušca. Tu je i nova linija "il SPR!Z", primjerena za trenutke opuštanja i odličan u nadolazećim ljetnim vrućinama.