5 NAJBOLJIH GURMANSKA POKLONA

 

Zagreb, 22.12.2012.

 

Svaki poklon je odraz nas samih, našeg poštovanja prema onome kojeg darujemo i opisuje naš karakter kao i želju da našim bližnjima ili poslovnim partnerima poklonimo nešto u što vjerujemo, što volimo i što znamo da će ih oduševiti. Ljubav prema odličnoj hrani i vinu nikada se ne gasi – zato poklonite sebi i drugima nešto što neće zaboraviti i što će poželjeti opet. Poklonite im uspomenu na okus i doživljaj.
Odabrali smo 5 ideja za odličan poklon koji sam za sebe priča svoju gurmansku priču i služi svim vrstama zadovoljstva.


 

1. Gurmanski paket
Premium gurmanska kartica + Gurmanski vodič 2013.
Gurmanski vodič je „biblija“ svakog gurmana za predstojeću 2013. godinu. Izvrstan vodič koji vodi na put uspomena dobrih okusa i otkriva mnoge skrivene tajne velikih kuhara. Svijet u kojem PREMIUM članovi uživaju u ugledu i značajno si snižavaju račun ukusnih gurmanskih grijehova.
Gdje kupiti: shop.restaurantclub.hr Poklonime.hr, Svijetpoklona.hr, Superknjizara.hr, Smoking poslovnice, Restaurant Club štand u Arena centar Zagreb (prilikom kupnje dobivate i poklon -– priručan i simpatičan džepni gurmanski vodič s članskim karticom)
Cijena: od 99 kn (novogodišnja promocijska akcija koja traje do 05.01.2013.)

 

2. Tartufata Zigante
Tartuf je ime onog divnog gomolja koji odušavljava cijeli svijet. Tartufata je iznimno upotrebljiva kulinarska namirnica napravljena od tartufa s kojom lako začinite jeloi ostvarite pravu gurmansku priču. Odlična je na tjestenini, riži, omletu ili kao namaz.
Sastav: crni tartuf (Tuber aestivum Vitt), šampinjoni, ekstra djevičansko maslinovo ulje te crne masline.
Gdje kupiti: shop.restaurantclub.hr, te na Restaurant Club štand u Arena centru Zagreb

 

3. Benedicta Terra Dalmatia
Iza imena se skriva maslinovo ulje pakirano u bocama emajliranog stakla, zbog posebne zaštite od vanjskih utjecaja. Da bi osigurali trajnost i vrhunsku kvalitetu, svaki plod masline se ručno bere te isti dan i prerađuje u zlatne kapi ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
Gdje kupiti: shop.restaurantclub.hr, te na Restaurant Club štand u Arena centru Zagreb
Cijena: 52,00kn

 

4. Tomac Millenium
Millenium je pjenušac finog i postojanog perlanja, uz karakterističnu svježinu i mladenačku živahnost. Suh okus lijepo nadopunjavaju mirisi različitih sorti voća skriveni u kapljici kojoj prethodi ugodna pjenica. U osnovi se radi o kupaži starijih plešivičkih sorti uz dodatak 30 % chardonnaya, a takav je proveo najmanje dvije godine na talogu, što ga čini izvrsnim odabirom i za aperitiv.
Gdje kupiti: shop.restaurantclub.hr, te na Restaurant Club štand u Arena centru Zagreb
Cijena: 99,00kn

 

5. Kutjevo Maximo Rose
Maximo Rose je pjenušac izrađen na bazi delikatnog Pinot crnog, kojem se dodaju posebni kvasci. Boca je doležavala devet mjeseci uz svakodnevno okretanje te finalni dodatak ekspedicionih likera iz nagrađenih ledenih berbi. Prati ga svjež okus, bogatih perlica te prekrasna mješavina slatkoće i gorčine koja će vam u Silvestrovo nježno obogatiti nepce.
Gdje kupiti: shop.restaurantclub.hr, te na Restaurant Club štand u Arena centru Zagreb
Cijena: 90,00kn

 

Neka dobri okusi i doživljaji dosnesu vama i onima koje darujete puno lijepih uspomena. Dobar tek!