Restaurant Club je predstavljen stranim investitorima

 

Ljubljana, 23.09.2012.

 

Zamislite na jednom mjestu prikupljene najvažnije strane investitore, direktore uspješnih tvrtka, ambasadore stranih zemalja u Sloveniji i slovenske utjecajne gospodarstvenike. 20. i 21 rujna svi su spomenuti bili na FDI Summitu na Ekonomskom fakultetu, gdje se je također predstavio Restaurant Club.

 

FDI Summit 2012 (www.fdi.si) bio je organiziran sa strane novina Slovenija Times, akronim FDI znači Foreign direct investment. Sudionici na konferenciji o stranim ulaganjima za razvoj Slovenije imali su priliku slušati uspješne gospodarstvenike i političare, kao počasni gosti su konferenciji prisustvovali predsjednik Republike, dr. Danilo Türk, i predsjednik narodne skupštine Gregor Virant. Na sastanku su na dvima okruglima stoloma razgovarali energetske učinkovitosti, procjenili napredak, kojog je Slovenija učinila posljednije dvije godine na području stranih ulaganja i naglasili, da je treba pojednostavi sustav uprave i eliminirati birokratske prepreke za strana ulaganja. Sljedećeg jutra bio je u okviru konferencije održan poslovni doručak američke gospodarske komore (U.S. Chamber of Commerce) - AmCham.


Ekipa Restaurant Cluba je sudionicem konferencije prikazala svoje usluge i pogodnosti. Mnogi stranci su bili oduševljeni nad konceptom članstva Restaurant Club, mnogo puta smo čuli da žele sličan koncept također kuće. Oduševljeni smo, što strani investitori identificiraju kvalitetne slovenske proizvode.


Konferencija bila je veliki uspjeh. Vodeći ekonomisti i političari postavili su vrlo ambiciozne ciljeve, a mi sa njima možemo gledati u budućnost i nadamo se da ču se sva dobra predviđanja ostvariti čim prije je moguće!