RestaurantClub u medijima - časopis Putovanja u dvoje

 

Ljubljana, 29.06.2012.

 

U ljetnom izdanju časopisa Putovanja u dvoje je izašao i članak Andreja Jagriča Gurmanski užici: Gastronomsko putovanje kroz bisere Jadrana te kušanje kulinarskih remek djela po pristupačnim cijenama.


Jednoga dana moja djevojka i ja, kao veliki ljubitelji ukusnog mesa i odličnih vina, odlučili smo krenuti na gastronomsko putovanje po Jadranskoj obali, posjetiti najbolje restorane u regiji i kušati primamljivu gastronomsku ponudu. Nismo milijunaši niti smo pripadnici više klase, ali smo procijenili da je to jedinstvena prilika za upoznavanje vrhunskih okusa i odmor od pretjerane konzumacije pomfrita i bečkih odrezaka što nam je kod kuće bila navika.


Ideju smo dobili jednog dana kada je moja djevojka kući donijela Gurmanski vodič Restaurant Cluba kojeg je dobila na poklon od prijateljice. U vodiču smo pronašli priloženu člansku karticu s popustima do 25% na cjelokupni iznos računa koji uključuje i hranu i piće u više od 160 odabranih restorana koji se uvrštavaju u sam vrh gastronomske ponude. Odluka je pala! Izradili smo plan putovanja, iz vodiča smo odabrali deset restorana koji su nam bili usput i koji su nam bili najzanimljiviji te smo tako krenuli ususret gurmanskim avanturama. Budući da su u vodiču popusti bili točno opisani, odmah smo znali koliko će nas to gurmansko putovanje koštati pa se iz tog razloga nismo bojali da smo se negdje financijski preračunali.


Pokazalo se da je ideja bila izvrsna i kao svako putovanje - i naše je završilo u Dubrovniku. Još uvijek smo pod dojmom bogate gastronomske ponude koju smo kušali i jedva čekamo da se vratimo te ponovno doživimo ljepotu Jadranskog mora i gostoprimstvo ljudi kojeg nije nedostajalo. Svakako preporučujemo korištenje Gurmanskog vodiča Restaurant Cluba svima koji kreću na kratak ili duži odmor na Jadransku obalu i koji bi rado uživali u vrhunskoj hrani najboljih restorana po vrlo pristupačnim cijenama.

%nbsp;