DANI TURIZMA I ENOGASTRONOMIJE

 

Zagreb, 08.05.2012.

 

Restaurant Club vam donosi popust do 50% na ovotjednim Danima turizma i enogastronomije


Restaurant Club na ovotjednim zagrebačkim Danima turizma i enogastronomije (INGA, VINOVITA 9. 5.  – 12. 5.) predstavlja nove gurmanske užitke i vrhunska vina po pogodnijim cijenama. Posebna akcija za posjetitelje velesajma – Restaurant Club Premium cjelogodišnja kartica, koja se ponosi sa  -25% na cjelokupni izbor hrane i pića,  po cijeni od samo 179,00knNajvažnije je da popust koristite kada vama to odgovara uz neograničen broj korištenja.


Na Zagrebačkom Velesajmu ovaj tjedan održava se INGA i VINOVITA, na kojima će i Restaurant Club predstaviti ponudu novih restorana u sklopu mreže Restaurant Cluba. Mreža je diljem cijele Hrvatske nadograđena te sada uključuje i nova imena kao što su Primošten, Madera, LVXOR, Apetit, Re di Mare, Dvorac Gjalski, 2 ribara, Green Gold vrtovi, Didov san, Giardin, Coctail i brojni drugi restorani.


Stoga je i drugo izdanje Gurmanskog vodiča u pripremi, koje ovaj put okuplja oko 300 restorana, različitih cjenovnih rangova. Uz mrežu restorana za korisnike kartica Premium i Explorer, vodič će obuhvatiti i druge restorane koje Restaurant Club preporučuje, iz želje da se korisnicima prikaže što sveobuhvatnija gastronomska ponuda u određenoj regiji, kao jasan znak kvalitete.


Obnovljenu ponudu restorana, nadograđuju dvije kartice popusta.  Explorer je namijenjen svima koji i bez posebnih financijskih kalkulacija žele otići na ugodan ručak i uživati u ambijentu. Tu vas čeka i do 50% popusta na hranu ili 25% na cjelokupni a'la carte menu, što se osjeti na mjesečnom kućnom budžetu u obliku uštede i do 1.000,00kn. Premium program namijenjen je osobama koje često jedu u restoranima, a zbog poslovnih potreba trebaju siguran znak kvalitete. S Premium karticom korisnici mogu platiti račun do čak 12 osoba i pritom na cjelokupnu a'la carte ponudu dobiti popust, bez nepoželjnih ograničenja.

%nbsp;


Kvalitetnu hranu uvijek dobro poprati i plemenita kapljica te će hostese Restaurant Cluba svoje korisnike sa zadovoljstvom ponuditi i čašom odličnih vina iz podruma Šafrana i Vuglec Brega.

 

U sklopu sajma će se održavati i nagradna igra, u kojoj će posjetitelji moći osvojiti 90-dnevnu testnu karticu, koja donosi popuste u svim restoranima u mreži, a ukoliko od srijede do nedjelje šetate po centru Zagreba i glavnom trgu, nikako ne propustite hostese sa oznakom Restaurant Cluba, koje će Vam kroz promocije poklanjati bogate nagrade.


Ukoliko želite i Vi postati primatelj restaurant Club Kartice, ili ste zainteresirani za više o programu Restaurant Cluba, posjetite web stranicu, gdje vas uz opise restorana i popusta, očekuju i aktualne vijesti, odnosno pridružite se njihovoj Facebook stanici, na kojoj također možete sudjelovati u nagradnoj igri za testne kartice.