ZAGREB WINE GOURMET WEEKEND 2012.

 

Zagreb, 10.04.2012.

 

Restaurant Club, kao projekt koji smo dugo razvijali, danas na više od 150 lokacija u HR i SLO, predstavlja bogatstvo enološke i gastro ponude.

 

Gurmanski vodič je izašao iz tiska odavno, site je također krenuo, mobile (zar je to bilo pitanje), a restoranima smo pridodali i vinare poput Zdjelarevića ili Radgonskih Goric... Ukratko, užurbano radimo na tome da Restaurant Club postane svima nama izlaz ili bolje rečeno, pit-stop u ludilu svakodnevnog tempa. 

 

Vodič, u pravom smislu riječi, koji će uz brojne funkcionalnosti i pogodnosti koje pruža, donijeti i mnoge ekskluzivne evente za članove. Predstaviti ćemo ga i na Zagreb Wine&Gourmet Weekendu, od sutra do nedjelje, te vas stoga pozivam da navratite i u opuštenijem ambijentu upoznate RC.

 

Ako sve gore navedeno nije dovoljan trigger, dodajmo i to da nastupamo "oboružani" bogatstvima iz podruma novih partnera. Tako predstavljamo slovenski Zanut (Kocijančič) - Merlot Brjač i Sauvignon,  pelješki Plavac s cijenjenog područja Mili, odakle dolaze vrhunski nektari Elihu i Mili (Rožić), a kako se volimo hvaliti regijom, donosimo i talijanski Mionetto i Astoriju, koji skrivaju vrhunski prošek u pjenušavom izdanju.